Pagina's

woensdag 30 juni 2010

Vrouwenkaart




Deze voor en achterstempel is van dezelfde serie als de mannenkaart. Helaas staat er geen merknaam op.
Als je even niet lekker in je vel zit, dan word je toch helemaal vrolijk als iemand je deze kaart toestuurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magnolia

Even een klein zakelijk berichtje tussendoor.
Op marktplaats (rechtstreekse link) heb ik nog enkele magnoliastempels te koop aangeboden. Dit zijn gebruikte en nog een enkele nieuwe stempel en allen zitten op EZ-mount. Voor de liefhebbers kan hier nog t/m vrijdagavond op geboden worden. Zaterdagochtend ga ik de hoogste bieder melden dat hij/zij de stempel kan kopen. Daarna gaan de stempels van de site.

Strawberry Shortcake

Na een mannenkaart nu weer een lief meisjes/vrouwenkaartje. Ditmaal met een stempel van Strawberry Shortcake.
Het gebruikte designpapier is van Smink. De stempel is ingekleurd met Copic markers. (helaas vergeet ik iedere keer welke kleuren ik gebruik, dus dat kan ik ook nu niet vermelden.)
De tekst zit achter een bekleed diaraampje.

dinsdag 29 juni 2010

Mannenkaart

Ik vind niets zo moeilijk dan een leuke kaart maken voor een man. Nu geloof ik dat ik iets heel leuks gevonden heb. Het zijn voor- en achterstempels. Ze zijn er voor mannen en voor vrouwen.
Dit is de eerste kaart die ik ermee gemaakt heb, maar als het goed is volgen er binnenkort meer.
Natuurlijk heb ik ze weer ingekleurd met mijn Copic markers.

Voorkant
Binnenkant
Achterkant

donderdag 24 juni 2010

Een foutje??????

De kaart hieronder lijkt bijna een foutje. Er worden geen copics gebruikt en geen andere kleuren.
Ik heb deze kaart gemaakt als voorbeeld voor een workshop die ik gisteren heb gegeven. Het geen moeilijke techniek of zo, maar wel heel leuk om te doen.

woensdag 23 juni 2010

Mijn " Copic koffer"

Ja hoor, ik heb mijn eigen copic koffer.
Het grootste verschil met de originele koffer is de prijs en natuurlijk de buitenkant. Ook de binnenkant is niet helemaal hetzelfde, want ik heb nog niet alle sketch markers, dus zitten er hier en daar nog wat gaten. De hoeveelheid stiften is wel zo groot dat ik een tweede koffer erbij heb moeten kopen. Deze is nog niet klaar aan de binnenkant, maar ik kon het toch niet laten om de eerste vast te laten zien.


Hierboven zie je dus niet al mijn stiften, de E-nummers konden er niet meer bij.

zondag 20 juni 2010

House Mouse

De house mouse stempels nemen een grote plek in in mijn stempelvoorraad. Ik blijf ze allemaal heel erg leuk vinden. En wat blijkt, ook deze lenen zich goed om met de Copic markers in te kleuren,
De stempel die hier gebruikt is, is vrij groot, dus behoeft hij weinig tierelantijnen om er, in mijn ogen, een hele gezellige kaart van te maken.


vrijdag 18 juni 2010

Blender gebruikt

De roos is een stempel van Stamps Happen. Ik heb hem al lang, maar kreeg hem nooit mooi ingekleurd. LANG LEVE DE COPICS.
Ik ben nu zeer tevreden. De lichtere gedeelten zijn met de copic blender gemaakt. Het terugduwen van de inkt. Toen de hele stempel ingekleurd was ben ik er met de blender nogmaals overheen gegaan. Dit gaf een egalere en zachtere kleur.
Het blauwe achtergrondje is gemaakt met de wide copic marker. De spatjes. zowel op het blauwe als op de kaart zijn gemaakt met metallic waterverf (Ysutomo). In het echt is het effect leuker, omdat de spetters een beetje blinken.

dinsdag 15 juni 2010

ARTSpecially nr.10


Binnenkort is hij weer in de winkels te verkrijgen: De ARTSpecially.
Het is al weer de tiende uitgave van dit stempelmagazine.

donderdag 10 juni 2010

Kikker

De afdruk van deze geweldige kikker heb ik van Diny Sprakel gekregen. Hij past eigenlijk heel goed bij de vorige kaart die ik op mijn blog had geplaats.
En, zoals de laatste tijd alles, is ook deze kikker weer ingekleurt met Copics.

50

Zoals jullie in mijn profiel kunnen lezen heb ik de 50-jarige leeftijd bereikt. Hiervoor had mijn gezin een mooie Sarah gemaakt en die wil ik jullie niet onthouden. Ik ben niet helemaal zeker of dat ze de realiteit uit het oog zijn verloren, maar ik ben heel tevreden met mijn Sarah

Op de volgende foto kun je de kaarten zien die ik toegesuurd heb gekregen. Tot mijn grote vreugde was er maar één niet zelf gemaakt.


Verder kan ik alleen maar zeggen dat het leuk is om 50 te worden met de familie en vrienden die op het feest aanwezig waren. Natuurlijk ook met de felicitaties die ik per kaart, email en telefonisch kreeg.

woensdag 2 juni 2010

Zonnig

Nu het zonnetje weer schijnt en de vooruitzichten ook goed zijn vond ik het wel tijd om, ons dames, een hart onder de riem te steken.
Vandaar dit kaartje. Het doet mij in ieder geval goed.



Natuurlijk heb ik ook hier weer gebruik gemaakt van de copic markers.