Pagina's

donderdag 23 september 2010

Kerst?

Kerst met een vraagteken, het is niet voor niets. Hieronder zie je een foto van een kerstkaart die ik gemaakt heb met de nieuwste lijn van Bo Bunny. Alleen aan het design kun je nog zien dat het kerstpapier is, want de kleuren zijn heel fris en vrolijk en lijken niet echt op kerstkleuren volgens de traditie rood en groen.
Ik vind het heel mooi en leuk om mee te werken, want je gaat toch weer heel andere kerstkaarten maken.


Hieronder zie je een detail van de kaart. De bloem is gemaakt met nestabilities .


Wat ik niet goed op de foto krijg is het zilvergaren wat ik gebruikt heb om zogenaamd de delen designpapier aan elkaar te verbinden. Natuurlijk heb ik dit eerst aan elkaar geplakt.
De grote sneeuwvlok is met de cuttlebug geembossed in een sheet. Hoe deze techniek precies gaat kun je leren bij de Copic-certificering, waar Agitte het je haarfijn uitlegt.

woensdag 15 september 2010

Even tussendoor

Een tijd geleden heb ik dit plaatje van het internet afgehaald. De uitdaging is om het niet te kleuren zoals je een magnolia zou kleuren. Tot mijn grote verbazing en vreugde is het volgens mij gelukt.
Ik ben stiekem best wel trots op mezelf.
Als je wil reageren, graag, maar dan wel eerlijk.
De schaduw die je op de foto ziet, rond het plaatje, is gewoon slechte fotografie.


zondag 12 september 2010

Erg "sweet"

Ik heb eigenlijk niet echt een uitgesproken smaak van wat ik nu heel mooi vind of heel lelijk in de stempelarij. Ik kan vintage waarderen, maar ook sommige magnolia's, enz. Mijn smaak is wat dat betreft erg breed. Wel moet ik toegeven dat het volgende kaartje naar mijn idee erg "zoet" is. Daar staat tegenover dat het heel leuk was om een keer te maken.

Ook de volgende foto's laten een zoete kant van mij zien. Deze bollen heb ik gemaakt als voorbeeldjes bij de demo die ik 26 september in Elst ga geven. Ik neem natuurlijk ook nog andere projectjes mee, om de mensen daar te laten zien wat je allemaal met stempels en copics kunt doen. Als het goed is komen er ook nog airbrush-projectjes bij, maar die moet ik nog maken.








zaterdag 11 september 2010

Bon Voyage (goede reis)


Zo net na de vakantie kan het nog net, dacht ik.
Een paar weken geleden zijn wij met z'n vieren, bij Diny Sprakel, aan het stempelen en kleuren geweest. Daar hebben wij afgesproken dat we alle vier de drie magnolia's, India, China en Japan, thuis zouden kleuren en er kaarten van maken. Dit onafhankelijk van elkaar, zodat we de verschillen kunnen zien . Vandaag heb ik die van mij afgemaakt. Gekleurd had ik ze al een tijdje geleden, maar dan nog tijd maken om er kaarten van te maken. Hieronder vinden jullie het resultaat van mijn inspanningen.



Japan




India



China