Pagina's

maandag 25 oktober 2010

ARTSpecially nr 11

De volgende nieuwtjes zijn al bekent over de ARTSpecially nr. 11.


De nieuwe ARTSpecially komt donderdag 9 of vrijdag  10 oktober uit.
Het is alweer nr. 11. 
Je kunt hem nu al bestellen via boekenroute.


KOMT HIER JOUW WERK TE STAAN,,
Dit kan als je voor 16 november 2010 een gestempelde kaart stuurt naar:

Uitgeverij Libra & Libris
t.a.v. ARTSpecially Event 2011
Postbus 365
5460 AJ  Veghel

De geweldige prijs die hiervoor staat is een geheel verzorgd weekend tijdens de ARTSpecially-beurs van 16 en 17 april 2011

vrijdag 22 oktober 2010

Hetzelfde en toch anders

Op onderstaande foto's kun je zien dat ik 2x dezelfde stempel heb gebruikt. Deze is ook van de Diva's serie. Ik heb geprobeert om er echt twee heel verschillende kaarten van te maken. Door het kleurgebruik is me dat ook aardig gelukt. Natuurlijk zijn ze weer ingekleurd met de Copic markers en het haarstukje is bewerkt met flowersoft. Verder is er o.a. gebruik gemaakt van nestabilities, ponsen, lint en nog andere embelishments.


De paarse versie


De rood/zwarte versie

dinsdag 19 oktober 2010

Jubileum


De jubileum candy
17 december aanstaande zit Agitte al 25 jaar in het hobbygebeuren. Het is begonnen met workshops aan de keukentafel. Op dat moment was textielverven een hit. Toen kwam zij in aanraking met fimo-klei en heeft heel wat boetiekjes voorzien van sieraden. Dat was een creatieve strijd want ieder stuk moest uniek zijn.
Vanuit de fimo-klei is zij de poppenhuiswereld ingerold, waar zij 16 jaar in actief is geweest. De lijst van dingen die zij daarvoor heeft gemaakt zal ik jullie besparen. Soms heeft zij wel eens spijt dat ze hier niets van op een foto heeft staan, want ondertussen is er in haar huis niets meer terug te vinden van alle dingen die ze heeft gemaakt. Zoals jullie weten is zij nogal van het opruimen.
Laatst zat zij met Diny in de auto door te nemen wat ze zoal gedaan hadden en ze lagen allebei in een deuk van de herkenningspunten. Breien, haken, borduren, schildertechnieken, gips/beton gieten, poppen/beren maken, kartonnage, quilten, 3d knippen. Ik durf gerust te zeggen (en dat doe ik niet gauw) dat zij dit hier in Brabant geïntroduceerd heeft, iedere Anton Pieck-plaat heeft zij wel in haar handen gehad. Zij heeft het 3d knippen destijds in Enschede van een Italiaans mannetje geleerd .
Nu sla ik een heel stuk over anders wordt het verhaal erg lang en saai. Haar laatste activiteiten in het hobbywereldje zijn het scrappen en stempelen, waar ze nu nog steeds druk mee bezig is. Al jaren roept zij: "als ik er 25 jaar op heb zitten stop ik definitief en ga ik echt een hobby beginnen voor mijzelf". Ben bang dat dit haar niet echt lukt.
Waar wil ik nu naar toe.....zo'n mijlpaal is een klein feestje waard met uiteraard cadeautjes en die deelt zij dus uit. Zij heeft een candy voor jullie samengesteld met een keur aan spullen die ze in de afgelopen 25 jaar gebruikt heeft. Wat moeten jullie hier voor doen? Wordt volger van haar beide blogs, Creagitje en Creagitjes Storage Blog.  Ben je dit al dan mag je natuurlijk ook gewoon meedoen. Zet een leuke reactie op Creagitje, plaats de candy op je eigen blog en vul mister Linky in
Jullie hebben tijd tot 31 december 2010 om te reageren.
Succes!!
Agitte hoopt op veel creatieve volgers uit iedere hoek van hobbyland.

Hierbij verklaar ik, Dorathé, verantwoordelijk te zijn voor de gehele bovenstaande tekst van dit bericht.

Nou het is een heel verhaal geworden, bedankt Dorathé. Ik had dus echt geen idee hoe ik het nu eens op het blog zou zetten. Jullie snappen waarschijnlijk dat na het schrijven van dit stukje Dorathé en zoonlief enigszins in een deuk lagen . Nou hier volgt dus de opsomming wat je in de candy terug kan vinden, want het is nogal wat en een beetje duidelijke foto lukte me niet echt.


Ik hoop dat mijn cadeau van jullie is dat jullie trouwe volgers gaan worden. Op 1 januari trekken we de winnaar dus dan heb je nog heel wat koude maanden voor de boeg waarin je je niet hoeft te vervelen als je deze candy wint. 
Vergeten jullie niet als je een reactie achterlaat om mister linky ook in te vullen anders wordt het voor ons zo'n gezoek.


Fijne dag verder Agitte

vrijdag 15 oktober 2010

Zwart - Wit

Op het Gekopcopic blog staat een zwart/wit challenge. Als voorbeeld heb ik de volgende kaart gemaakt.

Deze kaart is gemaakt met een stempel van Kanban. Dit is een nieuwe stempellijn die te verkrijgen is bij o.a. Hobbystempels.nl. Zowel de vrouw als de tekst zijn van de serie Moulin Diva's. Ik vind deze stempels echt te gek.
De grijs/zwarte veer heb ik op kleur gekregen met mijn Wide Copic markers, want ik had op dit moment de airbrush niet bij de hand. Voor de grijs/zwarte zit ook nog een witte veer, zodat jullie niet denken dat het mislukt is. De swirl rand is gemaakt met de cricut Storybook-cartridge.

zondag 10 oktober 2010

Arrangement winnen? Het kan nog!

Wil je een arrangement winnen voor het ARTSpecially Event 2011? Wil je jouw prachtige kaart terugzien op alle posters, flyers en advertenties die we maken van het event 2011?

Stuur dan één of meerdere kaarten in, je bent vrij in het thema en de kleuren, zolang er maar op gestempeld is, we zijn tenslotte een stempelevent! Vergeet niet je adresgegevens en je e-mail erbij te doen. De mooiste kaart komt op de posters en flyers die in het najaar worden gedistribueerd èn de maker daarvan wint het arrangement om een weekend naar Zeist te komen.

Inzenden kan nog tot 16 November 2010 

Uitgeverij Libra & Libris
t.a.v. ARTSpecially Event 2011
Postbus 365
5460 AJ  Veghel