Pagina's

dinsdag 16 november 2010

Kreadoe

Zondag ben ik samen met Agitte, die er moest werken, naar Utrecht gereden om de Kreadoe te bezoeken. Eigenlijk had ik dit jaar helemaal niet willen gaan, maar Agitte vertelde dat de beurs was opgeschoond en dat het beetje wat ze gezien had er goed uit zag. Dus zondag vol goede moed richting Utrecht. Ik had het beter niet kunnen doen. De beurs was inderdaad weer interressant en om 5 uur liep ik dan ook naar buiten met verschillende tassen rijker en een paar honderd euro armer. Mijn aankopen bestonden dit keer niet alleen maar uit stempelbenodigdheden, maar ook uit bollen garen/lint. Hieronder kunnen jullie het resultaat al zien van twee soorten garen/lint. De sjaal is gebreid met naalden 12 en gemaakt uit 1 bol. Het effect ligt aan het soort garen/lint dat je gebruikt, want je breid constant rechts.


De leukste ervaring vond ik het haken van het tasje. Dit is uit één stuk en je gebruikt daarvoor lint dat men zpagetti noemt. Dit is restmateriaal uit de textielindustrie. Ik heb het tasje een beetje gepimpt met scrapmaterialen die ik met klittenband heb vastgezet. Je kunt het tasje nl. wassen als het vies is en dan moeten de embelishments eraf kunnen.





12 opmerkingen:

Vera zei

Hey dat ziet er hartstikke leuk uit zeg! Superleuk gemaakt :)

Groetjes

Vera

Unknown zei

Leuk zeg Dorathe, ik wil niet nieuwsgierig zijn, maarreh, wat heb je nou verder nog gekocht?? Hihihi!
Als je tijd hebt kijk dan even op mijn blog, heb een (vind ik) super mooie kerstkaart gemaakt.
Groetjes, Frea

Yvonne zei

Wauw, zeg schitterend heb je dat nu al gemaakt in twee dagen tijd???? Ik ben vorig jaar begonnen met het breien van een poncho en sinds vorige week is ie eindelijk klaar, hi,hi,hi...dan ben jij veel sneller.
groetjes Yvonne

*Ellen* zei

prachtig, wat een originele creaties zijn dit

Marian zei

Hardstikke leuk dat tasje!

Angelique zei

oohh das zeker iets anders zeg, maar ook wel erg leuk om te doen! Ziet er schitterend uit hey, leuk je weer even gezien te hebben!!

KarinsArtScrap zei

je bent goed aan het freubelen geweest dame.
maar het ziet er ook harstikke leuk uit.

groetjes karin

Diane zei

Zo je bent al fanatiek bezig geweest zeg! Leuk!

Groetjes,
Diane

Tinie zei

Dat ziet er allemaal goed uit zeg!!
Heb je de sjaal gelijk al gebreid :)

Groetjes Tinie

Paulien zei

Geweldig mooi tasje!

groetjes Paulien

Paulien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Paulien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.