Pagina's

dinsdag 15 februari 2011

Caranval kaart

Voor het Gekopcopic-blog heb ik een voorbeeld gemaakt van een Carnavalskaart. Carnaval is het onderwerp van de nieuwe challenge die daar geplaatst is. Je kunt hiervoor vanalles verzinnen, maar je komt toch op iets kleurigs uit en dan zijn de copics natuurlijk ideaal. De kleuren die ik gebruikt heb zijn knal rose, appeltjes groen en fel blauw. Dit zijn niet de kleuren die ik normaal gesproken in zo'n hoeveelheid bij elkaar zou gebruiken, maar het is een fleuring geheel geworden. Helaas is dit op de foto niet zo goed te zien.


Hieronder zie je een foto van de achtergrond die ik gebruikt heb. Deze heb ik gemaakt op DCP-papier met gebruik van de airbrush.


Hoe is dit tot stand gekomen.
Ik heb op het papier enkele klodders handgel (op alcohol basis) gespoten en deze heb ik over het papier geblazen met de airbrush met daarin de sketchmarker RV09. Je zult dan zien dat er vlekken ontstaan. Daarna ga je met de airbrush en de kleuren B05 en YG07 hier en daar nog wat kleur toevoegen. Dan spuit je nogmaals wat handgel op het gekleurde gedeelte en blaast dat over het papier zonder dat je een marker in de airbrush doet. Vervolgens dep je het geheel droog met keukenrol, waarna je het goed moet laten drogen. Als je wilt kun er dan ook weer op stempelen met Memento stempelinkt.
  Ik moet wel toegeven dat het in maar twee kleuren een mooier effect heeft. Bij het volgende voorbeeld probeer ik dat te laten zien, maar ik moet die nog maken.

Voor de candy moet je even naar beneden scrollen

5 opmerkingen:

Margo zei

Wat een ontzettend leuke vrolijke kaart.

groetjes Margo.

KarinsArtScrap zei

het is heeeel erg kleurrijk en lekker fel kaartje.
je wordt er vrolijk van olé, olé, olé.

groetje karin

Tinie zei

Ik vind hem super!!! Ik heb er echt over nagedacht, maar kan niet echt iets bedenken met mijn LOTV en magnolia's......slingers en ballonnen???

Groetjes Tinie

*Ellen* zei

wat een vrolijk kaartje, prachtig is dit

Marian zei

Ik vind je kaartje hardstikke leuk maar vind de achtergrond eigenlijk nog leuker!!