Pagina's

dinsdag 19 oktober 2010

Jubileum


De jubileum candy
17 december aanstaande zit Agitte al 25 jaar in het hobbygebeuren. Het is begonnen met workshops aan de keukentafel. Op dat moment was textielverven een hit. Toen kwam zij in aanraking met fimo-klei en heeft heel wat boetiekjes voorzien van sieraden. Dat was een creatieve strijd want ieder stuk moest uniek zijn.
Vanuit de fimo-klei is zij de poppenhuiswereld ingerold, waar zij 16 jaar in actief is geweest. De lijst van dingen die zij daarvoor heeft gemaakt zal ik jullie besparen. Soms heeft zij wel eens spijt dat ze hier niets van op een foto heeft staan, want ondertussen is er in haar huis niets meer terug te vinden van alle dingen die ze heeft gemaakt. Zoals jullie weten is zij nogal van het opruimen.
Laatst zat zij met Diny in de auto door te nemen wat ze zoal gedaan hadden en ze lagen allebei in een deuk van de herkenningspunten. Breien, haken, borduren, schildertechnieken, gips/beton gieten, poppen/beren maken, kartonnage, quilten, 3d knippen. Ik durf gerust te zeggen (en dat doe ik niet gauw) dat zij dit hier in Brabant geïntroduceerd heeft, iedere Anton Pieck-plaat heeft zij wel in haar handen gehad. Zij heeft het 3d knippen destijds in Enschede van een Italiaans mannetje geleerd .
Nu sla ik een heel stuk over anders wordt het verhaal erg lang en saai. Haar laatste activiteiten in het hobbywereldje zijn het scrappen en stempelen, waar ze nu nog steeds druk mee bezig is. Al jaren roept zij: "als ik er 25 jaar op heb zitten stop ik definitief en ga ik echt een hobby beginnen voor mijzelf". Ben bang dat dit haar niet echt lukt.
Waar wil ik nu naar toe.....zo'n mijlpaal is een klein feestje waard met uiteraard cadeautjes en die deelt zij dus uit. Zij heeft een candy voor jullie samengesteld met een keur aan spullen die ze in de afgelopen 25 jaar gebruikt heeft. Wat moeten jullie hier voor doen? Wordt volger van haar beide blogs, Creagitje en Creagitjes Storage Blog.  Ben je dit al dan mag je natuurlijk ook gewoon meedoen. Zet een leuke reactie op Creagitje, plaats de candy op je eigen blog en vul mister Linky in
Jullie hebben tijd tot 31 december 2010 om te reageren.
Succes!!
Agitte hoopt op veel creatieve volgers uit iedere hoek van hobbyland.

Hierbij verklaar ik, Dorathé, verantwoordelijk te zijn voor de gehele bovenstaande tekst van dit bericht.

Nou het is een heel verhaal geworden, bedankt Dorathé. Ik had dus echt geen idee hoe ik het nu eens op het blog zou zetten. Jullie snappen waarschijnlijk dat na het schrijven van dit stukje Dorathé en zoonlief enigszins in een deuk lagen . Nou hier volgt dus de opsomming wat je in de candy terug kan vinden, want het is nogal wat en een beetje duidelijke foto lukte me niet echt.


Ik hoop dat mijn cadeau van jullie is dat jullie trouwe volgers gaan worden. Op 1 januari trekken we de winnaar dus dan heb je nog heel wat koude maanden voor de boeg waarin je je niet hoeft te vervelen als je deze candy wint. 
Vergeten jullie niet als je een reactie achterlaat om mister linky ook in te vullen anders wordt het voor ons zo'n gezoek.


Fijne dag verder Agitte

Geen opmerkingen: